Impresum

Informacije o ponudniku

www.nkd.com je skupna spletna stran skupine podjetij NKD

NKD d.o.o.
Ulica XIV. divizije 12
SI-3000 Celje
Slovenija

Tel.: +386  3 424 2000
Faks: +386 3 424 2019 
E-pošta: tajnistvo@nkd.si

Matična številka: 1537920000
Okrožno sodišče: Krško
Davčna številka: SI 40128288
zastopa: Nada Jurišić & Blaženka Križanec

 

Odgovorna oseba za vsebino
NKD Group GmbH

Zaščita avtorskih pravic in blagovne znamke
Copyright 2015. NKD Group GmbH. Vse pravice pridržane. Za vsa besedila, slike, grafike, večpredstavnostne datoteke kot tudi postavitev strani veljajo predpisi o avtorskih in sorodnih pravicah ter varstvu intelektualne lastnine. Za vsako nadaljnjo uporabo je potrebno izrecno soglasje podjetja NKD Group GmbH.

Opomba:

Tukaj navedeni podatki, se uporabljajo za izpolnjevanje naslednjih zakonskih obveznosti:

5. člena Zakona o medijskih storitvah (Telemediengesetz, TMG), 3. odstavka 4. člena Zveznega zakona o varstvu podatkov (Bundesdatenschutzgesetz, BDSG), 312. c člena Civilnega zakona (Bürgerliches Gesetzbuch, BGB) in določila BGB Uredbe o informacijskih zahtevah (BGB-Informationspflichten-Verordnung, BGB-InfoV).

 

Izjava o omejitvi odgovornosti:
1. Omejitev odgovornosti  

Vsebine te spletne strani so ustvarjene z največjo možno skrbnostjo. NKD ne prevzema odgovornosti, da je predstavljena vsebina točna, posodobljena in popolna. Uporaba vsebine spletnega mesta je na lastno odgovornost uporabnika. Prispevki, pri katerih je navedeno ime, odražajo največkrat mnenje avtorja in ne ponudnika.  Z uporabo spletne strani ponudnika ni nobenega pogodbenega razmerja med uporabnikom in ponudnikom.

 

2. Zunanje povezave
Spletna stran vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb (“zunanje povezave”).

Za te spletne strani odgovarja upravljavec spletnega mesta. Ponudnik je na prvi povezavi zunanjih povezav preveril zunanjo vsebino, da bi ugotovil ali obstajajo zakonske kršitve. Takrat ni bilo opaziti nobenih kršitev. Ponudnik nima vpliva na sedanjo in prihodnjo oblikovanje in vsebino povezanih strani. Nastavitev zunanjih povezav ne pomeni, da si ponudnik lasti vsebino ali povezavo. Stalen nadzor zunanjih povezav za ponudnika ni mogoč brez konkretnih dokazov o pravnih kršitvah, vendar bodo v primeru ugotovitve zakonskih kršitev takšne zunanje povezave takoj izbrisane.

3. Avtorske in sorodne pravice

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, je predmet nemških avtorskih in sorodnih pravic. Vsaka uporaba po nemških Zakonih o avtorskih in sorodnih pravicah, zahteva predhodno pisno soglasje ponudnika ali ustreznega imetnika avtorskih pravic. To velja zlasti za podvajanje, obdelavo, prevajanje, shranjevanje, obdelavo ali razmnoževanje vsebine v bazah podatkov ali drugih elektronskih medijih in sistemih. Vsebina in pravice tretjih oseb so označene kot take. Nepooblaščeno podvajanje ali posredovanje posameznih vsebin ali celotnih strani ni dovoljeno in je kaznivo. Dovoljena je samo izdelava kopij in prenosov za osebno, zasebno in nekomercialno uporabo.

4. Varstvo podatkov

Z obiskom spletnega mesta ponudnika se lahko shranijo podatki o dostopu (datum, ura, ogled strani). Ti podatki ne spadajo v skupino osebnih podatkov, ampak so anonimni. Obdeluje se jih izključno za statistične namene. Ne prihaja do prenosa tretjim osebam v komercialne ali nekomercialne namene.

Ponudnik izrecno poudarja, da ima prenos podatkov po internetu (na primer v primeru komunikacije po elektronski pošti) varnostne vrzeli in podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi pred dostopom tretjih oseb. Uporaba kontaktnih podatkov impresuma za komercialno oglaševanje ni zaželeno, razen, če je ponudnik predhodno podal pisno soglasje ali je že sklenjeno poslovno razmerje. Ponudnik in vse osebe, imenovane na tej spletni strani, nasprotujejo kakršni koli komercialni uporabi in razkritju oz. posredovanju njihovih podatkov. Glej tudi določila glede varstva podatkov.

5. Posebni pogoji uporabe
Če kateri koli od pogojev za individualno uporabo tega spletnega mesta odstopa od prejšnjih točk 1 do 4, je na posameznem spletnem mestu to izrecno navedeno. V tem primeru veljajo posebni pogoji uporabe za vsak posamezen primer.

6. Alternativno reševanje sporov po 14. členu 1 odst. Uredbe o spletnem reševanju potrošniških sporov (Uredba (EU) št. 524/2013) in 36. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Verbraucherstreitbeilegungsgesetzt – VSBG)  
Evropska komisija ponuja platformo za spletno reševanje sporov (SRS), ki je na voljo na povezavi https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Nismo zavezani in nismo pripravljeni sodelovati v postopku reševanja sporov pred katerim koli organom za alternativno reševanje sporov.

 

Prijavite se, si zagotovite 25 % popust in prejemajte ekskluzivne akcije, inspirativne modne nasvete ter novice o aktualni ponudbi pred vsemi ostalimi.

  • 2.000 poslovalnic v vaši bližini

  • Super cene zagotovljene

  • Zamenjava zagotovljena

  • Hold barcode in front of camera.